"One day you'll leave this world behind, so live a life you will remember"

Ingen kan ju missat händelsen om Aviciis bortgång. Tycker det är så sjukt. 28 år gammal och så många år kvar att få leva. Såg hans dokumentär för någon dag sen och vilket hårt arbete han lagt på musiken. Det är vad man kallar ett heltidsjobb deluxe. Vila i frid Tim. 
Bildresultat för Avicii
 
 
Nog snackat om det tragiska... vad har ni gjort idag? Idag var första skoldagen på flera veckor för mig, en väldigt kort sådan. Var i skolan runt 8 men det visade sig att jag inte låg efter med mycket alls i skolarbetet viket såklart är skönt. Kan därför göra det lilla skolarbete som behövs hemma innan skolan drar igång på riktigt igen på onsdag nästa vecka. Känns bra, nu har jag mycket mer tid för körkortet som snart måste tas, jag har bara någon månad på mig att fixa det nämligen!
 
Hästarna har fått vila idag och imorgon rids de ut är tanken. resten av dagen när spenderas i sängen framför datorn och plugga körkortsteori!
 
Ska även börja skriva mitt gymnasiearbete nu som kommer handla om resan till Frankrike och när jag var där. Vill ni läsa om det lite mer detaljerat här med?