Christmas & a new year

Hörni, snön har lagt sig nu! Vad tycker ni? Är det mysigt eller bara kallt och jävligt?
Jag tycker det är ganska fint faktiskt. Dock förstör det en hel del för att kunna hålla igång hästarna och det är lite bökigt med alla täcken hit och dit. Just nu går dom med varsitt vintertäcke med hals med ett ulltäckd under. Dom är ju trots allt näst intill helklippta. Argus är dessutom en riktig chicken när det gäller kyla, så fort det blir kallt är han inte lika sugen på att dricka och hålla igång, särskillt inte om han fryser.... 
 
Om en vecka är det julafton och helt ärligt talat, jag har bara fixat 2 julklappar..Min juloutfit är dock klar nu, en röd jumpsuit från Dmretro blir det, Kommer bli superfint! 
 
Nyår är om exakt två veckor och så även min födelsedag. 19 blir jag, inget speciellt egentligen. Dock är inte nyårsoutfiterna klara än.. har ingen aning om vad jag ska ha på mig på kvällen..inte heller på dagen när släkten kommer. Hoppas det löser sig haha, lite stressigt..
 
Hästarna fick iallafall skrittas i skogen idag. Halt som attan så funkar bara att skritta. Får ta mig till ridhuset någon dag och trimma lite innan hoppträningen som är på torsadag!