Länge sen sist

Hej på er! De va länge sen jag skrev nånting här. Anledningarna är väl egentligen inte så många men det har varit (läs det är) många jobbtimmar om dagen och det tar på energin. Men idag fick jag lite feeling för att skriva lite här och de finns en hel del att berätta om! 

Jag har för det första nu jobbat i Skåne 3 veckor och imorgon går jag in på min 4dje. Änsålänge trivs jag faktiskt bra och tycker det är väldigt kul. Dagarna går ganska snabbt även om en jobbdag blir ca 12 timmar... 

Jag har fått en favorithäst. Ett skimmelsto (😍😍😍) som heter Citti. Ridit henne ett par gånger och hon är så fin, en riktig Ida-häst. Världens snällaste med! 

Idag red jag ett galoppass på "Glenn". Obi Wan heter han egentligen. Det är så kul att få sitta på olika hästryggar nästintill varje dag. Man utvecklar sin ridning och det är verkligen så nyttigt och roligt! Ingen häst är den andra lik.
Tillbaka till Glenn då. Ridit honom några gånger nu och börjar hitta lite knappar på honom. En känslig häst med mycket motor men gör absolut inget dumt. En häst som tycker om när han får svettas. Arbetsviljan är de inget fel på! 

Nu är det Falsterbo-tider och igår åkte ena lastbilen ner, på tisdag är de dags för nästa lastbil att rulla mot den stora tävlingen! 

Har faktiskt ingen bild på Glenn men honom får ni kanske se senare ;) 

Här kommer iallafall lite bilder på min favorit Citti, Chelly, Jessi, Saga och zackramento - stallets kung ;) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)