En fantastisk helg

Denhär helgen har varit helt fantastisk. Det började redan i torsdags när jag satt och trimmade Argus på ridbanan, så fin var han redan då. I fredags var vi i Växjö och hoppade 1m och debuterade 110. Hade en hyfsad bra känsla i 1m klassen och vi var felfria. Känslan jag fick i 110 som var våran debut var helt fantastisk. Våran första 110 och vi går in och nollar och blir sjunde placerad av 11 placerade. Känslan jag hade inne på banan var verkigen helt fantastisk och svävade verkligen på rosa fluffiga moln. Brast ut i tårar när jag red ut från banan var verkligen SÅ tacksam över min häst, (vilket jag såklart är varje dag med). 
 
I lördags joggade vi ute i skogen på grusvägarna och tog det lugnt bara. Var en bra uppladdning inför våran sista tävling på ett tag, Karlskrona. Vi startade 1m och 110. Var felfria i 1m men hade inte så mycket framåtbjudning men har märkt att vi har lättare för framåtbjudningen ju högre hindren blir. 
 
110 klassen var också fin och fick en bra känsla igen, eller ja, iallafall i grundomgången. I omhoppningen började de bra, fram tills jag vände upp på kombinationen. Själva svängen var bra, fick med mig yttersidan och hade bra tempo men kom HELT fel på a hindret så han hoppar av alldeles för tidigt och vi river bakbommen på oxern men vilken stjärna han är som hoppar genom kombinationen endå. Hade lixom inte blameat honom om han hade stannat, för i den situationen hade de vart helt okej, hehe... Tappade ena stigbygeln så hoppade b hindret i kombinationen, hinder 12 och 13 med bara en stigbygel. Kan säga att jag ser väldigt ostabil ut på filmen över de sista hindren i omhoppningen hehe.. 
 
Men vilken fantastisk häst han är. Ställer verkligen upp hela tiden. Fick lite ångest för dedär me kombinationen...stackars häst :(