Att leva upp till förväntningar

Det är så j*vla mycket nu hörni. 
 
Det är ynka 2 veckor kvar tills jag tar studenten. Betygen sätts nästa vecka vilket gör att jag endast har 1 vecka kvar på mig att lämna in skolarbeten.
Om 3 veckor flyttar jag hemifrån och tills dess måste jag tagit mitt körkort som jag kämpar förbrilt med helt utan framgång. Hästarna ska tas om hand, skoluppgifterna ska vara väl gjorda, man ska ha tid med studentfester, jag ska packa inför flytten, vi åker på tävling med hästarna varenda helg och samtidigt som man förvämntas att göra allt detta, helst samtidigt, så har jag ju även då som sagt de väldigt kämpiga körkortsteorin. 
 
Ska jag vara ärlig känns de som om allt bara går sämre och sämre. Har ingen motivtion alls till att börja jobba på heltid 4 timmar hemifrån, göra skoluppgifter eller plugga körkortsteori. Känner bara ett väldigt stort nej till allt just nu faktiskt. Svårt att göra vänner glada med fest, lärare nöjda med uppgifter, familj och jobb nöjda med mig och mitt körkort, hästarna nöjda med uteritter varannan dag.. nä men ni fattar. 
 
Vart hittar man motivationen och lusten att fortsätta när man bara känner för att lägga täcket över huvudet?