Ett bra tag sedan sist

Hej på er! Så skönt att skriva lite riktigt från datorn nu. Alltid bara skrivit ihop något lite snabbt från mobilen bara för att det ska finnas någon text att läsa. Men nu, nu finns det mycket att skriva och dessutom mycket tid till det!
 
För snart 2 veckor sedan kom jag hem från min tid som hästskötare hos Douglas Lindelöw. Det är helt klart bland det bästa jag gjort i mitt liv. Jag har fått jobba med det jag lever för - hästarna och tävlingar! 
 
Av olika anledningar är jag nu hemma igen och beredd att satsa på min egen häst igen, vilket är jättekul! Planerar och tränar redan hårt för nästa år!

Jag har fått träffa min bästa vän och spenderat en del tid med henne nu vilket jag VERKLIGEN har saknat. SÅ himla tacksam för att hon hjälpt till att rida min häst medans jag vart borta, bästa bästa <3 
 
Argus då, min häst. Han är verkligen så glad äver att jag kommit hem. Igår sprang han och hoppade runt i hela hagen och ville leka med mig hahah, sötisen. Inget direkt skryt men ögonen riktigt lyser på honom när han ser mig när jag kommer till hagen. Älskade lilla hästen. Tror han saknat mig lika mycket som jag saknat honom <3 
 
En pay and jump har vi även hunnit med. Denna gången var det Billys tur att få hoppa lite. Riktigt fin var han. Varken spänd eller dålig framåtbjudning. Väldigt fin och två felfria rundor blev det. Nästa helg är det dags igen! 
 
Sen det som nästan är bland de största, Opal är såld. Så honom kommer ni antagligen inte få följa just härifrån längre. Han står nu på en ridskola här på Öland och kommer lära många barn att rida framöver. Fina palen <3 
 
Vi har även hunnit starta upp en instagram där vi lägger upp hästrelaterade grejer, så gå gärna in och följ den! @teamwidell heter vi där!
 
Som ni märker har det hänt en hel del och det är verkligen jättekul. En liten udate har ni iallafall fått nu och har ni koll på våran instagram så kommer det snart upp något riktigt snyggt!